Детски център „Нарния“ приема деца целогодишно при наличие на свободни места. Можете да се свържете с нас на ☎ 0876446613 или

narniakids@yahoo.com

При проявен интерес ние организираме среща с Вас, на която ще разгледате нашата база и ще обсъдим важни въпроси по процеса на обучение и възпитание на Вашето дете.
В случай, че Ви допаднем можете да подадете заявление за прием в Детски център „Нарния“ на място, по Email или електронно на нашия сайт www.narnia.bg в секция ЗАПИСВАНЕ. Следва подписване на договор, декларация за съгласие с общите условия, попълване на информационна карта за новоприетото дете. Детето се счита за записано при платена пълна такса и предоставени необходимите медицински документи и изследвания. Таксата се заплаща на място или по банков път, като на основание на плащане се записват трите имена на детето и дата на раждане.
При постъпване на детето в Детски център „Нарния“ детето се разпределя в балансирани групи с максимален капацитет 15 деца в зависимост от неговата възраст. В началото и по време на целия обучителен период се прави стандартно обследване за определяне на нивото на развитие и успеваемостта в различните образователни направления на детето. Освен това ежедневно Вие получавате информационна карта за активността, придобити умения емоционални състояния и физическото състояние на Вашето дете.

Необходими документи за кандидатстване и приемане на дете в Детски център „Нарния“:

Tags:

Comments are closed

Последни коментари